Best Design is een full-service mediabureau.
Wij kenmerken ons door betrouwbaarheid,
een nuchtere aanpak en een frisse blik.
Onze diensten zijn helder, daadkrachtig,
gedreven én flexibel.

 
 
    <  terug  
 

HET TEAM, dit zijn wij en hier staan wij voor

Best Design heeft sinds de start in 1992 een gezonde groei doorgemaakt. Juist als klein bureau houden we ons goed staande tussen 'de groten'. Persoonlijke service, snelle levering en vooral een goed product. Zo heeft een groeiend aantal tevreden klanten in de loop der jaren de weg naar ons bureau gevonden.

Carina Beijer is na haar opleiding aan de kunstacademie en ruime ervaring bij diverse bureau's als zelfstandig grafisch vormgever met Best Design begonnen. Zij is thuis in de grafische programma's en verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering.

Kees Stoop heeft de zakelijke capaciteiten en een gezonde handelsgeest. Hij overlegt en onderhandelt met drukkers en is goed op de hoogte van de drukwerkontwikkelingen. Kees volgde een aantal fotografie-opleidingen. Hij maakt product- en sfeerfoto's bij de klant of in onze eigen studio.

Ons team wordt gesteund door een flexibel netwerk van drukkers, IT-ers, (auto)beletteraars, tekstschrijvers en vertalers. Dankzij dit netwerk kunnen wij onze klant een totaalpakket bieden.

Wij geloven in goede samenwerking tussen u als klant en ons als vakmensen. Wij denken met u mee en zijn vastbesloten ieder project tot een succes te maken. Zodoende zorgen we voor een eindproduct waarover u meer dan tevreden bent.